Hans Jakobsen – markant badmintonleder fra Horsens

Hans Jakobsen – et badmintonikon fra Horsens, der har haft en stor erhvervskarriere sideløbende med en omfattende spiller- og trænerkarriere. Nu 80-årige Hans Jakobsen har i sin idrætskarriere dyrket både sejlsport, håndbold og fodbold på højt plan, inden han kastede sig over ledergerningen i Horsens Badminton Klub.

Hans Jakobsen har været klubtræner i over 50 år i Horsens Badminton Klub og er stadig aktiv som ungdoms- og veteranholdstræner i klubben. Tidligere har Hans Jakobsen også været klubtræner i Nr. Broby, Højbjerg og i Randers, og et job som assisterende landstræner i fem år står også på CV’et.

Hans Jakobsen forstod på sin egen måde at opbygge et slagkraftigt lokalt Horsens-hold, der kunne gøre sig gældende i landets højeste række. I 1997 rykkede klubben op i elitedivisionen med Hans Jakobsen som træner, og efterfølgende blev holdet også forstærket af bl.a. Ib Frederiksen, All England-vinderen i herresingle i 1988, og i en periode også af flere stærke kinesiske spillere som han hentede til klubben og indkvarterede privat.

Tak for CV-assistance til Tommy Poulsen, tidligere redaktør på sporten i Horsens Folkeblad og nuværende TV3 fodboldspeaker samt ekspert i den danske fodboldhistorie.

Podcast med Hans Jakobsen - hvad er god træning?

Skriv en kommentar