Vilde Anders Antonsen vinder Indonesian Masters

Vilde Anders Antonsen vinder Indonesian Masters

Anders Antonsen jubler

27-01-2019. Badminton.dk / Jonas Kildegaard Rasmussen

Anders Antonsen tog her til morgen sin største sejr i karrieren med en sejr på 21-16, 14-21, 21-16 over verdensranglistens nummer et Kento Momota.

21-årige Anders Antonsen har gjort sig historisk i Istora Senayan med en finalesejr ved Super 500-turneringen Indonesia Masters over selveste Kento Momota, der i går slog Viktor Axelsen.

Det tog aarhusianeren en time og nitten minutter at få dansk revanche over verdensmesteren i tre sæt. Det var samtidig Antonsens første sejr over Momota, som han havde drillet i de forgangne tre indbyrdes opgør, men i dag tog en han suveræniteten fra japaneren.

Det var en imponerende indsats gennem store dele af kampen af danskeren, som dog i andet sæt var udfordret af vindforholdene i den store hal, hvor flere af boldene røg ud på baglinjen. Det udnyttede Momota til at tage andet sæt.

Heldigvis formåede verdensranglistens nummer 20 at tilpasse sig forholdene i tredje sæt. Dermed kunne han bryde ud i jubel over sin største triumf.

Anders Antonsen havde på vej til finalen blandt andet slået Son Wan Ho og Jonatan Christie, hvilket er et bevis på, at han gennem hele turneringen har præsteret på højt niveau.

Stort tillykke til Anders Antonsen.

Skriv en kommentar