Knud Aage Nielsen

Knud Aage Nielsen var i slutningen af 1950erne og i starten af 1960erne en fremtrædende badmintonspiller både på nationalt- og internationalt plan. Karrieren kulminerede i 1964, da han vandt All England-titlen i herresingle over en anden dansker, Henning Borch, med 8/15,17/15,15/4. Det var datidens uofficielle verdensmesterskab.
På CV’et står blandt andet også et dansk mesterskab i single i 1959 og tre nordiske mesterskaber — to i single og en i herredouble. Knud Aage Nielsen — også kendt som Grønært — deltog desuden i to Thomas Cup turneringer, i 1961 og i 1964, hvor Danmark i en skandaleombrust finale tabte 4-5 til Indonesien.
Knud Aage drev i en årrække efter sin aktive badmintonkarriere en sportsbutik i fødebyen Nykøbing Falster. Han er gift med Imre Rietveld, der også er All England mester — i damedouble med Ulla Strand.
Storebroderen Poul-Erik Nielsen er også “noget ved musikken” med 3 All England-titler i herredouble og mixed double. Knud Aage Nielsen fortæller bl.a. den underholdende historie om, hvordan han fik kælenavnet "Grønært" og hvordan det gav komplikationer i forhold til Hollywood.